2011. augusztus 30., kedd

GĂ bĂ lyĂ s N. LĂ szlĂ : Hatvannyolc akkor ĂŠs azĂ - Jelenlegi ára: 1 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hatvannyolc akkor és azóta : (h)ősök, utódok, szellemekA könyv listaára: 1334 Ft. Leírás:
Már csaknem egy évtizede, hogy napvilágot látott az újságíró-történész szerző Hatvannyolc! (200019249) című kötete, ám a témák bőséges tárháza már magában hordozta a folytatás ígéretét. 1968 ugyanis nem csak egy naptári évről szól. Az akkori események, szellemi áramlatok hatása tovább élt a korabeli szereplők nagy részével együtt. Hat év kutató- és gyűjtőmunka, illetve több évtizedes tapasztalat és megannyi élmény áll a jelen kiadványban helyet kapott tíz, egymással összefüggő, ugyanakkor önmagában is megálló tanulmány mögött. Bemutatja azt a rögös utat, amely elvezette az amerikai feketéket a polgárjogi harctól a legmagasabb kormányzati pozíciókig, rávilágít a párhuzamokra az Egyesült Államok vietnami és iraki szennyes háborúja között, ismerteti a békeharc és az antinukleáris mozgalmaknak a környezetvédő és globalizáció-ellenes csoportok - illetve a rettegett terrorista szervezetek - kialakulásában betöltött szerepét. Két esszében tárgyalja a diákforradalmak eseményeit és hatásait, melyek háttere kiindulópontja lett a későbbi társadalmi mozgásoknak, sőt, még a terrorizmus óloméveinek is. Szót ejt a katolikus egyház megújulásáról, az új vallási mozgalmakról, illetve a keleti orientációról is, amely nélkül mai, kétségbeesetten befelé fordulni próbáló, csodatevők és sarlatánok tobzódásának is helyet adó világunk nem létezne. Rock-történészként teret adott a művészetüket fontos dolgok szolgálatába állító rock-csillagoknak, illetve a szex és drog kényesnek számító témájának. Választ próbál adni a mai globális médiaterror születésére, végül pedig a kelet-európai 68-at tárgyalja, amely a maga módján elvezetett az 1989-es rendszerváltások sorozatához. A lábjegyzetekkel ellátott kötetet fekete-fehér képek illusztrálják, a végén bibliográfia és filmográfia kapott helyet. ISBN: 978-963-06-2208-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 265 Ft

Az aukció vége: 2011-09-03 22:02
. GĂ bĂ lyĂ s N. LĂ szlĂ : Hatvannyolc akkor ĂŠs azĂ - Jelenlegi ára: 1 265 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése